CNG/biomethaan

Het gas is groener bij PitPoint

Aardgas (CNG) is momenteel de goedkoopste én schoonste fossiele brandstof op de markt.

Nog groener is de duurzame en biologische opvolger van aardgas: biomethaan. Met deze brandstof rijdt u bijna CO2-neutraal. Biomethaan wordt gemaakt uit biogas – ontstaan uit vergisting van groen- en snoeiafval, rioolslib en mest. PitPoint produceert bovendien zelf biomethaan. Dat zorgt voor minder vervoerskosten, extra werkgelegenheid en een boost voor de economie. Kortom: een win-winsituatie!

Ontdek alle troeven van CNG

LNG

DE SCHOONSTE BRANDSTOF VOOR UW VRACHTVERVOER

LNG is Liquefied Natural  Gas – vloeibaar gemaakt aardgas, in de transportsector al een hele tijd een gangbare brandstof.

LNG wordt voornamelijk bij zwaar transport gebruikt, zoals voor vrachtwagens en grote schepen. Het is momenteel de schoonste brandstof binnen de transportsector.

Verken de voordelen van LNG

Waterstof

Nu al inzetbaar, straks onmisbaar voor schoon vervoer

Waterstof heeft alles in zich om de brandstof van de toekomst te zijn. Schoon, onuitputtelijk, praktisch. Als expert in schone brandstoffen zijn we bij PitPoint overtuigd van de grote potentie van waterstof voor zero-emissie vervoer. Daarom investeert PitPoint volop in het beschikbaar en betaalbaar maken van waterstof door te bouwen aan een netwerk van waterstoftankstations.

Lees alles over Waterstof

Elektriciteit

Gedegen alternatief voor lokaal en regionaal vervoer

Het aantal elektrische voertuigen dat wordt gebruikt door consumenten, bedrijven en lokale overheden groeit met de dag. De bijdrage van elektriciteit aan luchtkwaliteit en klimaatverbetering is aanzienlijk, met name als deze wordt opgewekt met schone energiebronnen zoals wind en zon. Dat is de reden waarom PitPoint oplaadstations voor elektrische voertuigen ontwerpt, bouwt en beheert op openbare plekken en voor privé gebruik door bedrijven.

Lees meer over PitPoint en elektrisch laden
Legenda
Tankstation
Tankstation
Tankstation
Tankstation

Openingstijden
Beschikbaar op