LNG TANKEN BIJ PITPOINT

PitPoint heeft 1 LNG-tankstation in Belgie te Rekkem en 4 in Nederland te ZwolleDen Hoorn (Delft), Sevenum (Venlo), en Roosendaal. Daarnaast werkt PitPoint hard aan de ontwikkeling van nieuwe LNG-tank- en bunkerstations in Nederland, België en Duitsland. Deze locaties zijn onbemand en 24/7 geopend. Een overzicht van álle LNG tanklocaties in Europa – inclusief die van PitPoint – is te vinden onze tanklocatie-overzicht.

Geaccepteerde tankpassen

Tankinstructies altijd beschikbaar

De LNG pompen van PitPoint zijn uitgerust met een videoscherm. Hierop worden de tankinstructies stap voor stap weergegeven, zodat ook ná het volgen van de tanktraining de stappen goed kunnen worden gevolgd. We gaan er daarbij van uit dat chauffeurs op de hoogte zijn van de veiligheidsregels. Voor de zekerheid een paar zaken nog even op een rij.

1. Chauffers dienen te alle tijden hun Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM) aan te hebben bij het tanken: gelaatscherm, speciale handschoenen, lange mouwen & broek en dichte schoenen. Belangrijk dat zij deze in bezit hebben!

2. Chauffeurs dienen voor een goed verloop van het tankproces altijd de PitPoint tankinstructies te volgen. Deze worden ook stap voor stap weergegeven op het digitale scherm van de LNG-pomp.

ÉXTRA KOUD LNG SPECIAAL VOOR VOLVO TRUCKS

Goed nieuws voor transporteurs die een Volvo LNG truck in hun vloot hebben. Er kan op het station in Rekkem namelijk ‘extra’ koud LNG speciaal voor Volvo-trucks worden getankt, met een druk vanaf 4 bar. Hierdoor hebben zij maar liefst tien procent meer actieradius!

De functionaliteit wordt beschikbaar gesteld onder de middelste knop van de dispenser.

Alle LNG stations van PitPoint

Rekkem – Rijksweg 746, 8930 Menen, België
Zwolle – Kleefstraat 7, 8028 PR Zwolle, Nederland
Den Hoorn – Peuldreef 2, 2635 BX Den Hoorn, Nederland
Roosendaal  – Aanwas 37, 4704 SC Roosendaal, Nederland
Venlo – Erik de Rodeweg 3, 5975 WD Sevenum, Nederland

Alle LNG-locaties in Europa