Aardgasvoertuigen

Uitgebreid aanbod aan aardgaswagens

Er rollen steeds meer wagens van de band die zijn uitgerust met een CNG-installatie. De tanks worden daarbij efficiënt in het chassis geïntegreerd – zowel bij personen- als bedrijfswagens. U boet dus geen millimeter aan kofferruimte in.

Aardgaswagens zijn vooral hybride wagens

Aardgaswagens bestaan in twee varianten. De hybride voertuigen zijn het meest courant. Deze wagens beschikken over twee brandstofsystemen. Eén voor CNG en één voor een tweede brandstof – meestal benzine. Daardoor hangt u minder vast aan de beschikbaarheid van een CNG-tankstation. Een dedicated voertuig rijdt alleen op CNG en heeft geen tweede brandstoftank. De grotere gastank van een dedicated wagen geeft de auto een grotere actieradius.

Vraag naar uw bedrijfsvoordeel

Benieuwd naar de voordelen van schone voertuigen voor úw bedrijfswagenpark? Neem snel contact op met een van onze accountmanagers. Die brengt met gemak uw mobiliteitsbehoefte in kaart. En berekent meteen de precieze total cost of ownership: aankoopprijs, verbruik, beheer en onderhoud. Hij deelt bovendien de ervaringen van andere ondernemingen met u en beantwoordt elke technische vraag.

Waarom kiezen voor een wagen op CNG?

10 %
Minder CO2 uitstoot*

Minder CO2 uitstoot* Dan diesel

25 %
Minder NOx (stikstofoxide)

Minder NOx (stikstofoxide) dan diesel Euro VI-norm

Geen uitstoot van roet en fijnstof

Even snel tanken als diesel en benzine

Stillere motor dan diesel

* 10% minder CO2-uitstoot bij CNG uit aardgas. Groengas geeft zelfs 75% minder uitstoot dan diesel.