Nieuws

PitPoint opent eerste LNG-tankstation in België te Rekkem

30-09-2019

PitPoint heeft, samen met Total, haar eerste LNG-station voor vrachtwagens in België geopend. Het station bevindt zich in Rekkem, vlakbij de Franse grens. Met de eerder geopende PitPoint LNG-stations op logistieke knooppunten in Nederland is deze locatie daarmee een concrete stap op weg naar de

Bouw LNG-tankstation in Rekkem gaat van start

7-02-2019

De werkzaamheden aan het eerste Belgische LNG-tankstation van PitPoint.LNG zijn gestart. Het nieuwe LNG-tankstation opent in april 2019 bij het bestaande Total-tankstation aan het transportcentrum LAR Menen (Rekkem), vlakbij de Franse grens. Het LNG-tankstation komt tot stand dankzij de ketensamenwerking van zowel aanbieders als gebruikers

PitPoint bouwt LNG-tankstation in LAR Menen

13-12-2018

Na de opening van 4 LNG-tankstations in Nederland, opent PitPoint in 2019 nu haar eerste LNG-tankstation in België. Een unieke opportuniteit om de transportsector internationaal verder te vergroenen.

Profiteer maximaal van de Maut vrijstelling in Duitsland

5-12-2018

LNG- en CNG-vrachtwagens zijn per 1 januari 2019 vrijgesteld van Maut. Deze vrijstelling van de forse Duitse tolheffing geldt voor een periode van twee jaar. Afhankelijk van de gewichtsklasse kan het voordeel oplopen tot ruim 18,7 cent per kilometer.

Netwerk van LNG-tankstations in Nederland groeit gestaag

22-01-2018

Sinds verleden week is Nederland maar liefst twee LNG-tanklocaties rijker. Hiermee telt Nederland in totaal inmiddels 24 LNG-tankstations, goed verspreid over het gehele land.