PitPoint opent aardgastankstation in Bornem

30-06-2016

Het derde Aardgas (CNG)-tankstation van PitPoint in België is een feit. Vanaf vrijdag 24 juni kunt u CNG tanken bij PitPoint in het aardgastankstation in Bornem, aan de Lodderstraat 26 onder de luifel van Maes. PitPoint werkt momenteel aan nog drie Aardgastankstations in Turnhout, Beveren en Wommelgem. Alle tankstations gaan nog dit jaar open.

Wilt u meer weten over het rijden op Aardgas of het tanken van Aardgas? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor advies over deze schone brandstof.

aardgastankstation in Bornem: Goede bereikbaarheid

Het nieuwe Aardgas(CNG)-tankstation is onderdeel van het bestaande Maes-tankstation langs de N16. Het station is makkelijk bereikbaar voor zowel personen-, bestel- en vrachtwagens vanuit Bornem en Puurs centrum evenals voor doorgaand verkeer op de N16 tussen Sint-Niklaas en Willebroek. Er kan 24 uur per dag en 7 dagen per week Aardgas worden getankt. Het tankstation accepteert de gangbare bankkaarten als bijvoorbeeld Bancontact/Mister Cash, Maestro, VISA, Mastercard en tankkaarten van Maes, Esso, CAPS en Travelcard.