Autosalon 2018 – PitPoint investeert in Vlaamse topsport

10-01-2018

Sneller – sterker – beter …is niet langer meer het enige credo waarmee autoconstructeurs al jaren nieuwe auto’s op de markt zetten. Sinds enkele jaren hebben de fabrikanten ook oog voor het milieuvriendelijke aspect van de nieuwe wagens. De kopers zijn zich ondertussen bewust van de noodzaak dat we met zijn allen zuiniger moeten omspringen met ons milieu en dat we dus best bewust gaan kiezen voor schonere brandstoffen. Op dit AUTOSALON 2018 zullen er dan ook beslist weer een heel reeks nieuwe modellen op elektriciteit (EV), aardgas (CNG) en Waterstof aangeboden worden.

PITPOINT EN SPORT

Ook in de sport draait het om prestaties: het verbeteren van tijden met honderdsten van seconden, het winnen met enkele centimeters , het scherper stellen van persoonlijke records… kortom in de sport geldt ook: sneller – sterker – beter: het Olympisch motto!

Maar sport is ook emotie, beleving, spanning, bezig zijn met een gezonde geest in een gezond lichaam. Pitpoint vindt het getuigen van gezond verstand dat meer en meer mensen bewust kiezen voor het gebruik van schonere brandstoffen en zo bijdragen aan een gezondere leefomgeving.

Pitpoint zit met deze filosofie “gezonde geest – gezond lichaam – gezonde leefomgeving” op één lijn met de Vlaamse federatie Wind en Watersport . Onze Vlaamse topzeilers zien trouwens overal ter wereld wat onverantwoord omgaan met onze grondstoffen en afval aanricht in onze zeeën en oceanen.

PITPOINT ONDERSTEUNT VLAAMSE TOPZEILERS

Pitpoint en Wind & Watersport Vlaanderen hebben sinds 2017 een partnership opgezet waarbij het imago van schonere brandstoffen wordt ondersteund door onze milieubewuste topzeilers. Dit engagement strekt zich uit over een periode van 3 jaar in de opbouw naar de Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

Pitpoint geeft onze Vlaamse zeilers extra wind in de zeilen door hen een dynamisch communicatiekanaal aan te bieden, hen te betrekken bij diverse events, hun persoonlijk netwerk te helpen uitbouwen en het verstrekken van financiele ondersteuning. Topzeilers zoals Tom Pelsmaekers en Yannick Lefèbvre zijn met hun status en hun persoonlijkheid in de ideale positie om zulke boodschap breder uit te dragen in onze maatschappij.

Kom en bezoek ons op het Autosalon 2018 in hall 1, stand 13 (stand van Total).

Pitpoint – uw garantie voor een schonere toekomst!