AUTOSALON van BRUSSEL (14-22 JANUARI 2017)

15-12-2016

Ook dit jaar is Pitpoint aanwezig op de hoogmis voor de autoliefhebber, het Autosalon van Brussel. Van 14 tot en met 22 januari 2017 verwelkomen we u op het Autosalon in Paleis 3 op stand 3.26 van de NGVA (Natural Gas Vehicle Association), de Belgische vereniging voor rijden op aardgas.

Hoog tijd om te streven naar schone lucht

Bijna dagelijks zijn er berichten over de verdere opwarming van de aarde door hoge CO2 emissies. Daarnaast noopt de slechte staat van onze luchtkwaliteit uitstoot van verontreinigende stoffen meer en meer tot drastische maatregelen. In verschillende steden wordt alternatief rijden ingevoerd, andere steden plannen een volledig verbod op dieselwagens binnen een aantal jaren.

Meer en meer steun vanuit overheid voor schone brandstoffen

Met een vergroening van de verkeersfiscaliteit en de goedkeuring van een ambitieuze klimaatresolutie worden de krijtlijnen van het Vlaams milieubeleid voor de komende jaren meer en meer duidelijk: het stimuleren van milieuvriendelijke wagens en het extra belasten tot uiteindelijk weren van dieselwagens ten einde te komen tot een 100% koolstofarm Vlaanderen.

Ontdek Pitpoint op het Autosalon

Er zijn gelukkig ook alternatieven waarbij we kunnen blijven rijden en kunnen bijdragen aan een schoon milieu. We informeren u met plezier over alle aspecten van het rijden op aardgas (CNG) en leggen u de voordelen uit, zowel op financiëel vlak als voor het milieu, van het rijden op aardgas. Redenen genoeg dus om een bezoek te brengen aan de Pitpoint stand op het Autosalon. Ontdek op onze stand ook het steeds maar groter wordende aanbod aan aardgaswagens, zowel voor privé als voor beroepsdoeleinden.

We hopen u dan ook binnenkort te mogen ontvangen op onze stand op het Autosalon van Brussel. Voor praktische informatie en tickets kunt u terecht op www.autosalon.be.