OPENING NIEUW CNG TANKSTATION KESSEL-LO

12-01-2018
NU OOK CNG tanken in Kessel-Lo (bij Leuven)

Op 8 januari 2018 werd het nieuwste aardgastankstation van PitPoint in Vlaanderen, namelijk het CNG tankstation Kessel-Lo officieel en op feestelijke wijze geopend. Talrijke prominenten, zoals Mevrouw Tie Roefs, gedeputeerde voor Milieu van de provincie Vlaams-Brabant, en Dhr. Mohamed Ridouani, Schepen van Personeelszaken, Onderwijs, Economie, Leefmilieu en Vastgoed bij de stad Leuven, waren hierbij aanwezig.

Dit nieuwste CNG tankstation van PitPoint kan men vinden aan de Tiensesteenweg nr. 235 te 3010 Kessel-Lo, in de onmiddellijke omgeving van Leuven en op locatie van het Lukoil tankstation.

Met deze nieuwe samenwerking bevestigen beide partijen hun engagement om bij te dragen tot een gezonder milieu.

Deze opening is de eerste van een reeks in 2018 nadat PitPoint in 2017 verder werkte aan de uitbouw van een performant aardgastanknetwerk in België met de opening van 6 nieuwe CNG tankstations. PitPoint werkt hiermee, in lijn met zijn doelstellingen, verder in de richting van volledig schoon vervoer voor iedereen tegen 2030!

Deze opening kwam mede tot stand door een samenwerking tussen PitPoint en partners Lukoil en Groep Ceulemans.

WAAR CNG TANKEN?

Het netwerk van CNG tankstations in België breidt gestaag uit, een mooie zaak voor het milieu! Als CNG rijder kunt u de ligging van alle aardgastankstations terugvinden op de “CNG Tanken“-pagina. Wil u een mooi overzicht van alle tankstations voor Groengas/CNG, LNG- en waterstof in heel Europa, dan kan u ook de PitPoint App downloaden!