OPENING NIEUW CNG TANKSTATION WILLEBROEK

28-09-2017

Op 28 september 2017 werd het nieuwe CNG tankstation Willebroek feestelijk geopend in aanwezigheid van tal van prominenten.

Heel trots zijn we om alweer een nieuw CNG-tankstation van PitPoint aan te kondigen! Vanaf nu kan u gemakkelijk schone brandstof tanken én rekenen op een fantastische service bij Esso Brandstoffen Maes op de Mechelsesteenweg 565 in Willebroek. Draag uw steentje bij tot een gezonder milieu en rijd mee op schoon vervoer via onze nieuwe samenwerking.

Deze opening past perfect in het streven van PitPoint om een performant aardgastanknetwerk uit te bouwen in België en zodoende verder te werken in de richting van volledig schoon vervoer voor iedereen tegen 2030!

Deze opening kwam tot stand door een samenwerking met onze partners Esso Maes en ACM

WAAR VINDT U HET NIEUWE AARDGASTANKSTATION TE WILLEBROEK?

U vindt het nieuwe aardgastankstation in Willebroek, Mechelsesteenweg 565 (Esso Express).

De andere gerealiseerde CNG tankstations van PitPoint in de provincie Antwerpen zijn: PitPoint Beveren, PitPoint Bornem, PitPoint Wommelgem, PitPoint Rumst en PitPoint Antwerpen (Kielsbroek).

Voor de exacte ligging van deze CNG tankstations op kaart, zie de rubriek tanklocaties. De PitPoint App, waar u snel alle tankstations voor Groengas/CNG, LNG- en waterstof in heel Europa vindt, kan u hier downloaden!