OPENING NIEUW CNG TANKSTATION ZOERSEL

13-12-2017

Op woensdag 13 december 2017 werd het nieuwe CNG tankstation Zoersel feestelijk geopend in aanwezigheid van burgemeester Liesbeth Verstreken en tal van andere prominenten.

Vlot schone brandstof tanken én genieten van een voortreffelijke service, het kan nu allemaal bij Lukoil te Zoersel. Draag uw steentje bij tot een gezonder milieu en rijd mee op schoon vervoer via onze nieuwe samenwerking.

Deze nieuwe opening past in het streven van PitPoint om een performant aardgastanknetwerk uit te bouwen in België. Zo werken we ook verder in de richting van volledig schoon vervoer voor iedereen tegen 2030!

Deze opening kwam mede tot stand door een samenwerking met onze partners Lukoil en Buga-Auto.

 

WAAR VINDT U HET NIEUWE AARDGASTANKSTATION TE ZOERSEL?

U vindt het nieuwe aardgastankstation in Zoersel, Rodendijk 58 (Lukoil).

Andere gerealiseerde CNG tankstations van PitPoint in de provincie Antwerpen zijn: PitPoint Beveren, PitPoint Bornem, PitPoint Wommelgem, PitPoint Rumst, PitPoint Antwerpen (Kielsbroek) en PitPoint Willebroek.

Voor de exacte ligging van deze CNG tankstations op kaart, kun je terecht op de rubriek tanklocaties. Wil u een mooi overzicht van alle tankstations voor Groengas/CNG, LNG- en waterstof in heel Europa, dan kan u de PitPoint App downloaden!