PitPoint opent 2 nieuwe CNG-tankstations

in Turnhout en Aalsmeer (NL)

18-07-2016

Het landelijk netwerk van CNG-tankstations groeit gestaag. Deze week heeft PitPoint weer 2 nieuwe tanklocaties gerealiseerd. PitPoint Aalsmeer (op de Aalsmeerderweg 497) werd op 13 juli in gebruik genomen. De CNG-tanklocatie vindt u onder de luifel van het vernieuwde en zeer moderne tankstation van Loogman.

PitPoint opende op 14 juli in België het CNG-tankstation aan de Steenweg op Gierle 192 in Turnhout. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum en de winkels. Met de opening van Turnhout is het vierde CNG-tankstation van PitPoint in België een feit. De locaties Beveren en Wommelgem zullen later dit jaar nog geopend worden.

PRAKTISCHE INFORMATIE NIEUWE CNG-tankstations

Op de nieuwe locaties kan 24 uur per dag en 7 dagen per week CNG worden getankt. De CNG-tankstations accepteren de gangbare bankkaarten als bijvoorbeeld Maestro, VISA, Mastercard en Travelcard. Per station zijn er vaak nog meer betaalmogelijkheden die u in onze app kunt bekijken.

Wilt u meer weten over het rijden op CNG of het tanken van CNG? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor advies over deze schone brandstof.