Gelukkig 2030!

29-12-2015

Het lijkt nog ver. Maar voor u het weet, vieren we 2030. Voor ons kan het niet snel genoeg gaan – net als de evolutie naar clean fuels. Wij geloven dat 100% schoon vervoer mogelijk is in 2030. En verleggen grenzen om de overgang naar schone brandstoffen te vereenvoudigen. Met meer tankpunten voor Aardgas (CNG), LNG, Waterstof en Elektriciteit. Voor een schone 21ste eeuw. PitPoint wenst u alvast een gelukkig 2030, het kán!

100% SCHOON VERVOER IN 2030.

DAT BEREIK JE NIET ALLEEN.

Samen sta je sterker. Ben je slagvaardiger. Bereik je meer. Daarom gaan CNG Net, LNG24 en CNG Realisatie & Onderhoud samen in zee onder de noemer PitPoint: de leverancier van Aardgas (CNG), LNG, Waterstof en Elektriciteit. Zo vertrouwt u op een nog schonere en sterkere service. U stelt al uw vragen aan een centraal aanspreekpunt en krijgt een dienstverlening die beter aansluit bij uw wensen. Welkom bij PitPoint!

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met schone brandstoffen? Stuur dan een e-mail naar info@pitpoint.be en u ontvangt binnenkort een uitnodiging voor de nieuwsbrief.