PITPOINT CLEAN FUELS

Schoon vervoer mét pit

30-11-2015

Maak kennis met PitPoint Clean Fuels! Nu de nodige ervaring is opgedaan in Nederland, bekend onder de naam CNG Net en LNG24 (European Clean Fuel Company), maakt PitPoint zich klaar om diezelfde ambities in België te realiseren: bouwen aan schoon vervoer.

PitPoint CLEAN FUELS: bouwen aan schone brandstoffen

De naam PitPoint belichaamt precies waarvoor wij staan. Pit voor de innovatieve ontwikkelingen waaraan we bouwen. Point voor het distributiepunt van schone brandstoffen dat we zijn. Samengevoegd? PitPoint ontwikkelt milieuvriendelijke brandstoffen, en verdeelt die efficiënt en voordelig. Zo willen we ervoor zorgen dat volledig schoon vervoer tegen 2030 geen droom meer is. Maar werkelijkheid!

Ook de link met het racecircuit – waar de pit de onderhoudszone is – en mobiliteit is natuurlijk snel gelegd. Kortom: in deze naam ligt al onze kracht gebald.

Stevige ambitie en continue innovatie

Schoon vervoer: daar is het PitPoint Clean Fuels om te doen. Ja, we hebben nog een hele weg af te leggen, maar we staan tegelijkertijd al ver. Hoe we onze doelstelling daadwerkelijk willen bereiken? Door constante innovaties, krachtige daden en een sterke visie.

We staan bovendien niet alleen in onze missie. PitPoint smeedt vitale partnerschappen met alle belanghebbenden: van consumenten over bedrijfsleiders tot politici. Samen staan we steviger in onze schoenen voor schoon vervoer tegen 2030. Let er ook op hoe onze nieuwe huisstijl dit partnerverhaal mee uitdraagt. Smul mee van het nieuwe briefpapier, de moderne visitekaartjes en de pittige website.

PitPoint en de eerste raceauto op waterstof

PitPoint staat voor innovatie, partnerschappen en ambitie binnen de automobielindustrie. Waarden die ook het Forze H2-team uitademt. Dit hoogtechnologisch raceteam van de Technische Universiteit Delft werkt momenteel aan de eerste racewagen op waterstof! Een veelbelovend project dat niet alleen in Europa maar over de hele wereld uniek is. PitPoint sponsort deze onderneming de komende jaren dan ook met gepaste trots.