PitPoint opent tweede CNG-tankstation in Brussel

Samen op weg naar zero emissie

24-06-2019

PitPoint België blijft de groei van het Belgische CNG-netwerk ondersteunen, met de bouw van heel wat nieuwe stations in Vlaanderen en Wallonië, en de tweede van een reeks openingen in Brussel.

Nu ook CNG tanken in Brussel

Vanaf vandaag kunnen onze klanten in Brussel CNG (aardgas voor voertuigen) tanken bij Lukoil op de Industrielaan 71, 1070 Anderlecht.

Eerder openden we ook een CNG-pomp bij het Lukoil tankstation op de Triomflaan 166, 1160 Oudergem.

Country manager Geert Degroote: “Het uitbouwen van een breed CNG-netwerk is onze allergrootste prioriteit, en met de opening van het station in Oudergem zetten we weer een stap in die richting. Zo maken we het nog makkelijker om op CNG over te schakelen, voor zowel privé- als professionele klanten.”

CNG (onder druk gebracht aardgas) is momenteel de goedkoopste én schoonste fossiele brandstof op de markt, en een milieuvriendelijk alternatief voor diesel, benzine of LPG. Voertuigen op CNG stoten 10% minder CO2 en 90% minder stikstofoxiden uit dan diesel, en haast geen roet en fijnstof. (Bron: CREG)

Het groeiende netwerk van tankstations, en de brede keuze aan personenwagens (van onder andere AudiVolkswagenSkodaSEAT en Ssangyong) en professionele voertuigen (Volkswagen, Iveco, Fiat Professional) maken groenere mobiliteit vandaag al haalbaar en betaalbaar.

Alle PitPoint CNG-stations zijn terug te vinden via pitpoint.be, onze app en via Google Maps en Apple Maps.

Dit initiatief werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van het BENEFIC-project, dat deel uitmaakt van het Europese programma “Connecting Europe Facility“, gefinancierd door de Europese Commissie.

Legenda
Tankstation
Tankstation
Tankstation
Tankstation

Openingstijden
Beschikbaar op