PitPoint opent CNG-stations in Loverval en Lommel

Samen op weg naar zero emissie

7-05-2019

PitPoint (dochteronderneming van Total) blijft de groei van het Belgische CNG-netwerk ondersteunen, met de bouw van nieuwe stations in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Nu ook CNG tanken in Loverval en Lommel

Vanaf vandaag kunnen onze klanten in Loverval en Lommel CNG (aardgas voor voertuigen) tanken, bij de Total tankstations op de Chaussée de Philippeville 54, 6280 Gerpinnes (Loverval) en de Gerard Mercatorstraat 2, 3920 Lommel.

Country manager Geert Degroote: “Het uitbouwen van een breed CNG-netwerk is onze allergrootste prioriteit, en met de opening van de stations in Loverval en Lommel zetten we weer een stap in die richting. Zo maken we het nog makkelijker om op CNG over te schakelen, voor zowel privé- als professionele klanten.”

”Via haar dochteronderneming PitPoint toont Total dat het er resoluut voor gekozen heeft om de energietransitie te ondersteunen”, zegt Didier Dubois, directeur netwerk van Total Belgium.

Rij goedkoper en schoner

CNG (onder druk gebracht aardgas) is momenteel de goedkoopste én schoonste fossiele brandstof op de markt, en een milieuvriendelijk alternatief voor diesel, benzine of LPG. Voertuigen op CNG stoten 10% minder CO2 en 90% minder stikstofoxiden uit dan diesel, en haast geen roet en fijnstof. (Bron: CREG)

Het groeiende netwerk van tankstations, en de brede keuze aan personenwagens (van onder andere AudiVolkswagenSkodaSEAT en Ssangyong) en professionele voertuigen (Volkswagen, Iveco, Fiat Professional) maken groenere mobiliteit vandaag al haalbaar en betaalbaar.

Alle PitPoint CNG-stations zijn terug te vinden via pitpoint.be, onze app en via Google Maps en Apple Maps.

Legenda
Tankstation
Tankstation
Tankstation
Tankstation

Openingstijden
Beschikbaar op