Raad van Commissarissen van PitPoint

2 nieuwe leden benoemd

10-08-2016

De vergadering van aandeelhouders van PitPoint heeft de heren Peter Goedvolk en Michiel Muller als nieuwe commissarissen benoemd. De Raad van Commissarissen van PitPoint en de directie van PitPoint zijn zeer verheugd met hun aantreden.

PitPoint directeur Erik Kemink: “Beide Commissarissen hebben hun sporen in de brandstoffenmarkt ruimschoots verdiend. Hun bijdrage is van grote waarde voor PitPoint. Beide heren zien duidelijk een toekomst voor schone brandstoffen en onderschrijven het belang van de transitie naar schoon rijden in 2030.”

Raad van commissarissen van Pitpoint: voorstelling nieuwe leden

Peter Goedvolk is al lange tijd actief in de energiebranche. Van 1980 tot 1984 bij de Franse oliemaatschappij Total. In datzelfde jaar is hij kleinschalig als zelfstandig ondernemer begonnen en hij heeft de onderneming in de loop der jaren onder de naam Argos uitgebouwd tot een groot internationaal energieconcern (top 25 Nederlands grootste bedrijven). Hij heeft altijd veel belangstelling getoond voor duurzame energie en hier fors in durven investeren. Na de verkoop van zijn aandelen is hij als ondernemer actief in het Trading & Logistics Platform COUNT en als investeerder in First Dutch. In beide activiteiten speelt duurzame energie weer een belangrijke rol.

Michiel Muller studeerde economie in Rotterdam en na een carrière bij ExxonMobil bouwde hij samen met oprichter Marc Schröder bezineketen Tango uit tot een internationaal succes. Hij richtte daarna Route Mobiel op en investeert in jonge bedrijven in Rotterdam en daarbuiten. Hij is betrokken bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship en het Amsterdam Center of Entrepreneurship (VU/UvA). Muller is daarnaast o.a. auteur, commissaris bij de FD Mediagroep en lid van het investment committee van Innovation Quarter, gericht op het versterken van de innovatie- en concurrentiekracht van Zuid-Holland. Recent startte hij met drie compagnons online supermarkt Picnic, en draagt daarmee bij aan de duurzame voedselvoorziening van de moderne stad.