Schoon op weg naar uw vakantiebestemming

Gebruik de PitPoint app op weg naar de zon

23-07-2019

Vertrekt u binnenkort met de auto op vakantie naar de zon? Een leuk vooruitzicht … zeker met een auto op schone brandstof, beter voor het milieu en uw portemonnee.

Er zijn tegenwoordig heel wat auto’s op CNG (aardgas), af-fabriek geleverd met volledige garantie. Daarvoor kan u terecht bij onder andere  AudiVolkswagenSkodaSEAT en Ssangyong.

Zo beperkt u instant uw ecologische voetafdruk, door de lagere uitstoot van CO2, fijnstof en NOx. En het is ook nog een stuk goedkoper!

PITPOINT APP: ALLE SCHONE TANKPUNTEN IN EUROPA

Maar waar tankt u uw schone brandstof in het buitenland? Speciaal daarvoor maakten we een handige app! Zo vindt u snel alle tankstations voor CNG, LNG en waterstof in heel Europa en vertrekt u zorgeloos op weg naar de zon. De PitPoint app maakt het u onderweg gemakkelijk om een zo klein mogelijke CO2-voetafdruk achter te laten.

Vooral in Duitsland en Italië is CNG een populaire brandstof, maar ook België, Zwitserland, Zweden, Tsjechië, Oostenrijk en Frankrijk bieden inmiddels netwerken met een goeie dekking.

andere namen voor dezelfde groene brandstof

Het is handig om te weten dat CNG in het buitenland soms anders heet. In Frankrijk noemen ze de brandstof GNV of GNC, in Duitsland en Oostenrijk Erdgas, in Zweden Fordonsgas, in Italië Metano en in Spanje GNC.

PitPoint wenst u een fijne vakantie met schone en veilige kilometers toe!