PitPoint maakt schone brandstoffen
beschikbaar en betaalbaar
op de weg naar zero emissie.

Tank vanaf nu CNG in Winksele

Vanaf vandaag kunnen onze klanten in Leuven CNG tanken, bij Total in Winksele.

Schoon op weg naar uw vakantiebestemming

Vertrekt u binnenkort met de auto op vakantie naar de zon? Een leuk vooruitzicht … zeker met een auto op schone brandstof, beter voor het milieu en uw portemonnee.

Tank vanaf nu CNG in Eindhout

Vanaf vandaag kunnen onze klanten in Eindhout CNG tanken, bij Total in Eindhout.

Tank vanaf nu CNG in Loverval en Lommel

Vanaf vandaag kunnen onze klanten CNG tanken bij de Total tankstations in Loverval en Lommel.

Het verschil tussen CNG en LPG

CNG is de meest schone en betaalbare fossiele brandstof, een milieuvriendelijk alternatief voor diesel, benzine of LPG.

PitPoint opent tweede CNG-tankstation in Brussel

Vanaf vandaag kunnen onze klanten in Brussel CNG tanken, bij het Lukoil tankstation op de Industrielaan 71, 1070 Anderlecht.

Een schonere planeet voor toekomstige generaties

Wij mensen zijn net zo kwetsbaar als de planeet waarop we leven. Er is geen tweede planeet aarde. Daarom is er geen keus en moeten we zorgen voor de enige wereld die we hebben. Simpelweg omdat mens en natuur één zijn. PitPoint streeft naar duurzaam en schoon vervoer. Nu, en voor toekomstige generaties.

Hoe? Door schone brandstof beschikbaar en betaalbaar te maken en zo schadelijke uitlaatgassen te vermijden. We zijn ervan overtuigd dat 100% schoon vervoer in 2030 mogelijk is door innovatie en samenwerking met onze partners.

Brand manifest PitPoint in 2 minuten

Over PitPoint

PitPoint is een internationale leverancier van schone brandstoffen met als doel schadelijke emissies te voorkomen, en dochteronderneming van Total. PitPoint ontwerpt, bouwt, financiert, exploiteert en onderhoudt openbare en privé tankstations voor LNG, CNG, biomethaan (bioCNG), waterstof (H2), en elektrische laadpunten, voor bedrijven en overheden. Met meer dan tien jaar ervaring als systems integrator beschikt PitPoint over de data, kennis en middelen om schone brandstoffen beschikbaar en betaalbaar te maken. Wij streven ernaar onze visie van 100% schoon vervoer in 2030 mogelijk te maken door innovatie en samenwerking met onze partners. Samen zorgen wij ervoor dat uw transitie naar zero emissie vandaag kan beginnen.

Nieuws van PitPoint

Werken bij PitPoint

PitPoint is een internationale en dynamische organisatie. We bieden een enthousiaste, open en informele werkomgeving met een persoonlijke benadering.

Streven naar een duurzamere wereld begint bij onze medewerkers. We bieden je ruimte en persoonlijke groei. Een werkomgeving waar je de beste versie van jezelf kunt realiseren.

Onze vacatures